ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα Βουλευτή Λακωνίας ΠΑΣΟΚ κ.Γρηγοράκου Λεωνίδα

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους και όλους όσοι με στήριξαν στην προεκλογική μου εκστρατεία. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, για τον αγώνα που όλοι μαζί καταβάλλαμε, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τα βαθιά δημοκρατικά αισθήματα, που παραδοσιακά διακατέχουν, το λακωνικό λαό.
Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε, για μια ακόμα φορά, με τιμά, αλλά πάνω απ’ όλα μου δημιουργεί ένα αίσθημα ευθύνης. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας, ότι θα είμαι εδώ, κοντά σας, μαζί σας, για να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις και με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ στον αγώνα για το καλό του τόπου μας και της Ελλάδας.