ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ο Αν. Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Λ. Γρηγοράκος, στην παράδοση ασθενοφόρου στο Κ.Υ Νεάπολης


17/01/2015
Ένα νέο σύγχρονο ασθενοφόρο παραδόθηκε το Σάββατο 17/01/2015 , στο Κέντρο Υγείας της Νεάπολης, από τον Αν. Υπουργό Υγείας και υποψήφιο Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Στην τελετή παράδοσης μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: Μανώλης Αντωνάκος - πρώην Αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ, Παναγόπουλος Δημήτριος – Διοικητής Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων Γ.Ν. Λακωνίας, Τάντουλος Αντώνης – Δ/ντης Κ.Υ Νεάπολης, Λιάρος Χαράλαμπος – Δήμαρχος Ελαφονήσου, Αλεβίζου Σταυρούλα – υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Ελαφονήσου, Κουτσονικολής Χαράλαμπος – Αντιδήμαρχος Δήμου Μονεμβασίας, Γεωργουδής Ιωάννης – Πρόεδρος Δημ. Ενότητας Νεάπολης, Κοκκινάκης Παναγιώτης – πρώην πρόεδρος κοινότητας Νεάπολης.

Στην ομιλία του, μετά τον αγιασμό, ο κ. Γρηγοράκος, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του για την αναβάθμιση των νοσηλευτικών μονάδων του Νομού, με την παροχή νέου εξοπλισμού και την ενίσχυση με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Υπογράμμισε επίσης τη σημασία της δημιουργίας του Κέντρου Υγείας στο Καστόρι, αλλά και την ήδη δρομολογημένη δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Από τη πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μανώλης Αντωνάκος, Βατικιώτης στη καταγωγή, αναφέρθηκε στις προσπάθειες για τη δημιουργία Μονάδας του ΕΚΑΒ, στη Νοτιοανατολική Λακωνία, με έδρα το Νοσοκομείο Μολάων.


Τέλος, στο χαιρετισμό του ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων, ευχαρίστησε τον κ. Γρηγοράκο, για τις επίπονες προσπάθειες που κάνει, προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα και να καλυφθούν οι ελλείψεις τόσο στο Νοσοκομείο Μολάων, όσο και στο Κέντρο Υγείας της Νεάπολης.

Αναφορά στα ΜΜΕ

Φωτογραφίες