ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Ο Αν. Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Λ. Γρηγοράκος, στα εγκαίνια του Κ.Υ Καστορείου.

Με κάθε επισημότητα εγκαινιάστηκε την Κυριακή (18/01/2015) το πρωί το Κέντρο Υγεία Καστορείου χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κκ Ευσταθίου και πλήθος επισήμων αλλά και πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Σε ένα νέο ανακαινισμένο κτήριο στην είσοδο του χωριού οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πλέον το δικό τους Κέντρο Υγείας το οποίο θα λειτουργεί ως αποκεντρωμένη μονάδα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Παράλληλα συνιστώνται και επιπλέον θέσεις ειδικευμένων ιατρών και παραϊατρικού προσωπικού για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά στο μέλλον.

Στο νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) Καστορείου υπάρχουν ηλεκτρικά μηχανήματα, απαραίτητος τεχνολογικός εξοπλισμός , γραφεία και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για τη λειτουργία του.

Καθοριστική ήταν η συμβολή του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Γρηγοράκου Λεωνίδα. Μεγάλη η συμβολή της 1η Υ.ΠΕ για την συνδρομή της στον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας ενώ χαιρετισμό έκαναν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καστορείου Γιώργος Οικονομάκης, ο πρόεδρος του Π.Σ και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Μπάμπης Σκούρος, Ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, ο Αναπληρωτής Διοικητής 6ης Υ.ΠΕ Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, Ο Υποψήφιος Βουλευτής Θανάσης Δαβάκης και ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.


Σημαντική και η συμβολή του Νοσοκομείου Σπάρτης και της Διοικήτριας Εύης Παπαγεωργίου για την προώθηση προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας…

Τέλος καθοριστική και η παρουσία της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Ευαγγελισμού Νάγια Μητσάκη η οποία φέρει την καταγωγή της από το Καστόρι.

Αναφορά στα ΜΜΕ:


Φωτογραφίες: