ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Ερώτηση Λ. Γρηγοράκου, Βουλευτή Λακωνίας ΔΗ.ΣΥ, προς Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη και Υπουργό Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης, κ. Ε. Αχτσιόγλου. 1/6/2018


Κ.Ο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ


01 Ιουνίου 2018

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους Υπουργούς
Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη
Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοιν. Αλληλεγγύης, κ. Ε. Αχτσιόγλου

Θέμα: «Μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση λογαριασμών δικαιούχων Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου»

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, για το 2018 δεν έχει εκδοθεί εκκαθαριστικός λογαριασμός στους δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου. Μετά από επικοινωνία τους με τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., η απάντησή που τους δόθηκε είναι ότι περιμένουν τα νέα τιμολόγια από το Υπουργείο για να εκδώσουν τους λογαριασμούς και ότι δεν γνωρίζουν το χρονικό διάγραμμα για το πότε θα συμβεί αυτό.

Σε συνέχεια των παραπάνω, ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

1)     Γνωρίζετε για τις εν λόγω καθυστερήσεις στην έκδοση λογαριασμών δικαιούχων  Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου και αν ναι, σε τι οφείλονται;

2)     Προτίθεστε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την εξομάλυνση της κατάστασης;
                                                                                                                    
Οι ερωτώντες Βουλευτές

Λεωνίδας Γρηγοράκος


Δημήτρης Κωνσταντόπουλος