ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Πέμπτη, 7/6/2018



Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος
Βουλευτής Λακωνίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018


Στους μαθητές που ξεκίνησαν σήμερα τη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Σας αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια για τον αξιέπαινο αγώνα και την κοπιαστική προσπάθεια που έχετε κάνει τόσα χρόνια, κυρίως εσείς αλλά και οι οικογένειές σας. Εύχομαι η διαδρομή που διανύσατε μέχρι να φτάσετε εδώ, να έχει το τέλος που επιθυμείτε και αγωνιστήκατε γι αυτό. Ας έχετε στο μυαλό σας ότι πρόκειται μόνο για μια δοκιμασία από τις πολλές της ζωής σας και σίγουρα δε σας καθορίζει ούτε αντικατοπτρίζει την αναμφισβήτητη αξία σας! Ένας νέος κύκλος θα ανοίξει μετά από την ολοκλήρωση της σχολικής ζωής, πολύ πιο απολαυστικός και ανεξάρτητος, με τις δυσκολίες του αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρων και γεμάτος επιλογές!
Με αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σας, υπομονή και ψυχραιμία, οι στόχοι σας θα επιτευχθούν, οι προσπάθειές σας θα τελεσφορήσουν και τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Τα εφόδια που έχετε αποκτήσει τα σχολικά χρόνια που πέρασαν αλλά και εκείνα που θα φροντίσετε να αποκτήσετε τα χρόνια που έρχονται, θα αποτελέσουν το υλικό μιας σταθερής βάσης για το μέλλον σας. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και σε όποιο δρόμο επιλέξετε στην πορεία της ζωή σας!



Από το πολιτικό γραφείο