ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας ΔΗ.ΣΥ. σχετικά με την αποκατάσταση των καταστροφών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στον νομό Λακωνίας. Παρασκευή, 29/12/2017Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος
Βουλευτής  Λακωνίας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παρασκευή, 29  Δεκεμβρίου 2017

 

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Β. Αποστόλου απέστειλε απάντηση μέσω της Βουλής των Ελλήνων στην Ερώτηση του Βουλευτή ΔΗ.ΣΥ. κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου σχετικά με την αποκατάσταση των καταστροφών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πριν ένα μήνα περίπου το Νομό Λακωνίας και ιδιαίτερα το Δήμο Ευρώτα και την αποζημίωση των πληγέντων.  

 

Για να διαβάσετε την απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων πατήστε εδώ.  

 

 

Από το πολιτικό γραφείο