ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου στο κανάλι Mega και τους δημοσιογράφους Δ. Καμπουράκη και Γ. Σαραντάκο. Τρίτη, 15.12.2015

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου στο κανάλι Mega και τους δημοσιογράφους Δ. Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα. Τρίτη, 15.12.2015

Για την πώληση των περιφερειακών αεροδρομίων
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπουργοί του ψεύδονται συνεχώς. Ο κ. Σπίρτζης υπέγραψε την πώληση των περιφερειακών αεροδρομίων, ενώ ένα χρόνο πριν την κατήγγειλε ως ξεπούλημα. Ο κ. Σπίρτζης ανήκε τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, στο κακό ΠΑΣΟΚ, που έχει μεταπηδήσει στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σπίρτζης το μόνο που θέλει είναι να είναι υπουργός και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην θέση του. Η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα πρόγραμμα που δεν το πιστεύει και δεν το θέλει. Ποιο μήνυμα περνάει στην κοινωνία; Στην ουσία καλούνται να εφαρμόσουν κάτι που δεν θέλουν, γίνεται αυτό να στεφτεί με επιτυχία; Εμείς ό,τι υπογράψαμε το εφαρμόσαμε, δεν κοροϊδέψαμε τον Ελληνικό λαό. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν θα εφαρμόσει τα μέτρα που ο ίδιος υπέγραψε.
Αναφορικά με την ασφυξία στα νοσοκομεία
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία. Μείωσε κατά 400 εκατομμύρια την επιχορήγηση των νοσοκομείων. Από 1,85 δις που δώσαμε εμείς πέρυσι, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει 1,44 δις στα νοσοκομεία. Αυτή είναι η καταστροφική αλήθεια για τα νοσοκομεία.
Σχετικά με τις πράξεις βίας εναντίον πολιτικών
Εγώ προσωπικά καταδικάζω τις πράξεις βίας εναντίον των πολιτικών από όπου κι αν προέρχονται και όποιον αφορούν. Καταδικάζω την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Σγουρίδης, όπως επίσης έχω μείνει εμβρόντητος από την επίθεση στον κ. Κουμουτσάκο. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο καθένας και να δέρνει τους βουλευτές. Αυτές οι πράξεις βίας στο παρελθόν υποκινήθηκαν από πολιτικές δυνάμεις και τώρα πρέπει να τις καταδικάζουν όλοι.