ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου στο κανάλι Skai και το δημοσιογράφο Γ. Αυτιά. Σάββατο, 19.12.2015



Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου στο κανάλι Skai και το δημοσιογράφο Γ. Αυτιά. Σάββατο, 19.12.2015


Για την άρση της προστασία της πρώτης κατοικίας

Έχω μεγάλες αμφιβολίες για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Ο νέος νόμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν καλύπτει το σύνολο των δανειοληπτών και αυτό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ το γνωρίζουν. Επιπλέον, τα κοράκια που θα αγοράσουν τα δάνεια των ανέργων δεν θα σεβαστούν τίποτα.  Αλίμονο στον Έλληνα πολίτη. Ο νόμος Κατσέλη, δηλαδή ο νόμος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ δυστυχώς καταργήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με το παράλληλο πρόγραμμα

Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ψεύδονται συνεχώς. Με ρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης έχει πρόσβαση στην δημόσια υγεία το 95% των ανασφάλιστων. Κανένας ανασφάλιστος δεν πλήρωνε τίποτα στα δημόσια νοσοκομεία. Η κυβέρνηση έφερε ένα νομοσχέδιο που δεν ήταν κοστολογημένο και δεν είχε περάσει από την αρμόδια νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Το νομοσχέδιο της κυρίας Φωτίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, δίνει λιγότερα από τα μισά από αυτά που έδινε ο κ. Κεγκέρογλου. Μας ζητάνε τις προτάσεις μας για το ασφαλιστικό όταν η ίδια η κυβέρνηση δεν έχει καταθέσει προτάσεις, στην ουσία «εδώ ψωμί δεν έχουμε και τυρί γυρεύουμε». Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται ότι δεν θα ψηφίσει μείωση μισθών και συντάξεων ούτε ένα ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ υφάρπαξε με τα ψέματα την ψήφο του Ελληνικού λαού. Τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ έδειξε υπεύθυνη κυβερνητική πολιτική γιατί βάλαμε την χώρα πάνω από το προσωπικό και κομματικό συμφέρον. Έτσι θα κάνουμε και τώρα.