ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ. Δευτέρα, 6/8/2018



Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ


Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018



Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης
Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι κανένας ανασχηματισμός δεν προσφέρει τίποτα. Οι ανασχηματισμοί γίνονται διότι η εκάστοτε κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει προβλήματα, ελπίζει ότι με τέτοιου είδους αλλαγές θα αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Στην πραγματικότητα, οι κυβερνήσεις που προκύπτουν ύστερα από τέτοιους ανασχηματισμούς είναι εκλογικές κυβερνήσεις. Πιστεύω ότι οδηγούμαστε με γρήγορους ρυθμούς προς τις εκλογές, διότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί την καθημερινότητα που έχει διαμορφωθεί ύστερα από τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική.



Για το πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ για την μεταρρύθμιση του κράτους
Τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός τα έχουμε ήδη οριοθετήσει, αξιολογήσει και αναπτύξει. Η Φώφη Γεννηματά τα έχει κωδικοποιήσει σε 10 σημεία. Ένα από αυτά είναι η αλλαγή του κράτους. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε τι θα γίνει με τη Δημόσια Διοίκηση, την Υγεία, την Παιδεία. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, διότι δεν μπορέσαμε όλοι μαζί να συνεννοηθούμε για φτιάξουμε ένα κράτος όπου οι νόμοι να ισχύουν.