ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας και υπεύθυνου τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΚΟ ΔΗΣΥ. Τρίτη, 11/9/2018



Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος
Βουλευτής Λακωνίας
Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ.Ο. ΔΗ.ΣΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018


Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, Βουλευτής Λακωνίας και Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες που σήμερα ξεκινούν τις σχολικές τους υποχρεώσεις, στους γονείς για τους οποίους από σήμερα θα εντείνεται όλο και περισσότερο ο καθημερινός αγώνας υποστήριξης και βοήθειας των παιδιών τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που καλούνται να κάνουν το καθήκον τους κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα. Εύχομαι όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παιδεία γιατί στόχος όλων είναι το καλό των παιδιών μας.
Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!»



Από το πολιτικό γραφείο