ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας ΔΗ.ΣΥ. Πέμπτη, 20/9/2018



Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος
Βουλευτής Λακωνίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατέθεσε την Τρίτη 18/9/2018 ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο για τον αριθμό των δημόσιων ακινήτων του Νομού Λακωνίας, που εκχωρήθηκαν κρυφά από την κυβέρνηση στο Υπερταμείο, το οποίο βρίσκεται κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των δανειστών.
Ο βουλευτής Λακωνίας ζητά από τον Υπουργό να προσδιορίσει ποια είναι τα 14 δημόσια ακίνητα στο νομό Λακωνίας που εκχωρούνται στους δανειστές, ενώ ρωτά αν ζητήθηκε η γνώμη των τοπικών κοινωνιών και αν προτίθεται να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του.
Τέλος, δήλωσε ότι δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και η άνευ όρων υποταγή στους δανειστές από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ερώτησης και αίτησης κατάθεσης εγγράφων, πατήστε εδώ.




Από το πολιτικό γραφείο