ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Σχόλιο Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τον εγκλωβισμό καθηγητών από φοιτητές στο κτήριο της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ. Τρίτη, 16/10/2018


Σχόλιο Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τον εγκλωβισμό καθηγητών από φοιτητές στο κτήριο της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ


Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2018

Τα κρούσματα κανιβαλισμού στην ακυβέρνητη πολιτεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυξάνονται με μαθηματική πρόοδο. Ο χώρος των Πανεπιστημίων έχει μετατραπεί σε εργαστήρι ευτελισμού και ανομίας. Η ανοχή, που επιδεικνύουν οι κυβερνώντες στους διάφορους «Ρουβίκωνες», αντιστρατεύεται και το πανεπιστημιακό άσυλο και το κράτος δικαίου.

Η εγκατάσταση του Ρουβίκωνα στην φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν είναι ανέκδοτο, είναι νοσηρή πραγματικότητα. Η Ελλάδα καθίσταται περίγελος με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια.
Ο εγκλωβισμός καθηγητών από ομάδα φοιτητών στο κτήριο της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ συνιστά άλλη μια προκλητική πράξη, που δε συνάδει με μια χώρα που θέλει να αποκαλείται ευρωπαϊκή.

Η πολιτεία, έστω και τώρα, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της. Οι αποκαλούμενες «συλλογικότητες» είτε των Εξαρχείων είτε άλλων ομάδων, που φλερτάρουν με λογικές τρομοκρατικών οργανώσεων, δεν αντιμετωπίζονται με στρουθοκαμηλισμούς και υπεκφυγές. Απαιτείται αποφασιστικότητα και καθαρή βούληση.