ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Δελτίο Τύπου Λεωνίδα Γρηγοράκου για την προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στη Σπάρτη. Δευτέρα, 18/2/2019




Λεωνίδας Γ. Γρηγοράκος
Βουλευτής Λακωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2019


Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στη Σπάρτη. Τη συζήτηση άνοιξε ο συντονιστής του Νομαρχιακού Συντονιστικού του Κινήματος Αλλαγής, κ. Νικόλαος Κουφός, όπου αναφέρθηκε εν συντομία στις πολιτικές εξελίξεις και παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Λακωνίας στις επόμενες εκλογές.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Νίκος Σπανάκος, ο οποίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, δηλώνοντας ιδιαίτερα αισιόδοξος για το ενδεχόμενο να καταλάβει το Κίνημα Αλλαγής τη δεύτερη θέση στη Λακωνία.
Με τη σειρά της, η κ. Βασιλική Μανάκου ευχαρίστησε την ηγεσία του κόμματος και τον βουλευτή, κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό της και υπογράμμισε ότι ο προοδευτικός χώρος μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα της χώρας.
Αμέσως μετά παρενέβη η κ. Γεωργία Κάκκαβα, η οποία δήλωσε «παρούσα» στην πιο δύσκολη και ίσως σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση της χώρας και ότι θα δώσει τη μάχη για τη δημοκρατία απέναντι στις ακραίες πολιτικές, στο λαϊκισμό και στη δημαγωγία.
Από την πλευρά του, ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι με τις πρακτικές και τις στρατηγικές που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να παίξει τα ανήθικα και οπορτουνιστικά παιχνίδια του, σπρώχνει ένα σημαντικό κομμάτι του λαού στην άκρα δεξιά. Υπογράμμισε ακόμα την αναγκαιότητα συσπείρωσης των δημοκρατικών δυνάμενων, ώστε η Χρυσή Αυγή να μην καταφέρει να ριζώσει στη Λακωνία αλλά και να μην καταστραφεί η χώρα.
Τέλος, ο βουλευτής Ηλείας, κ. Γιάννης Κουτσούκος, στην τοποθέτηση του επικεντρώθηκε στις πολιτικές εξελίξεις αλλά και στις θέσεις και τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής. Υπογράμμισε ότι η χώρα διανύει μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, όσον αφορά τόσο στα εσωτερικά της ζητήματα όσο και σε εκείνα της εξωτερικής πολιτικής. Επίσης, ότι η κεντροαριστερά αποτελεί πόλο σταθερότητας για τη χώρα, καθώς ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Νέα Δημοκρατία είναι σε θέση να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδά της. Έτσι, η στήριξη και η ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής είναι εκ των ων ουκ άνευ.


Από το πολιτικό γραφείο