ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
πρ.Βουλευτής Λακωνίας
Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ 
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου"Πέμπτη 23/01/2014

Δελτίο Τύπου"
Ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ).
Πιο συγκεκριμένα, τον Οργανισμό εκπροσώπησαν, ο Κωνσταντίνος Μαρινάκος (πρόεδρος), ο Δημήτρης Πολλάλης (Α’ Αντιπρόεδρος), ο Δημήτρης Παππάς (Β’ Αντιπρόεδρος), Πέτρος Κουτσόπουλος (Γενικός Γραμματέας).
Στην συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα και προοπτικές του τουρισμού τόσο στην Πελοπόννησο συνολικά, όσο και σε κάθε περιοχή της ξεχωριστά.
Ο κ. Γρηγοράκος, γνωρίζοντας –όντας βουλευτής Λακωνίας- τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου, δεσμεύτηκε να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια με κατεύθυνση την ανάπτυξη δράσεων που θα τονώσουν την τουριστική κίνηση της ευρύτερης περιοχής.


Στην φωτογραφία που σας επισυνάπτεται από αριστερά προς τα δεξιά είναι οι: Κουτσόπουλος Πέτρος (Γεν. Γραμματέας) – Παππάς Δημήτρης (Β Αντιπρόεδρος) – Λεωνίδας Γρηγοράκος (Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών) – Πολλάλης Δημήτρης (Α Αντιπρόεδρος) - Μαρινάκος Κων-νος (Πρόεδρος) και Κατερίνα Γκαμπέτα (Συνεργάτης Υπουργού Αναπληρωτή).