ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου του Αν.Υπουργού Υγείας και υποψήφιου βουλευτή Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου.


22/01/2015
Ο Αν. Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο: «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αναπνευστική ανεπάρκεια και μηχανική αναπνοή. Πριν- κατά- μετά» στον Πολυχώρο εκδηλώσεων "Ερατώ" στη Σκάλα Λακωνίας.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η φιλόλογος, συγγραφέας και Δρ. Παν/μίου Πελοποννήσου Μεταξία Παπαποστόλου και ομιλητές ο Παθολόγος - Ηπατολόγος και Δρ. Παν/μίου Αθηνών Χρήστος Αναστασάκος, ο Συντονιστής Δ/ντής Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας (Κ.Α.Α) Γ.Ν. Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η ΣΩΤΗΡΙΑ" Δημήτρης Βελδέκης, ο Δήμαρχος Ευρώτα και Ιατρός Αναισθησιολόγος Γ.Ν. Λακωνίας Γιάννης Γρυπιώτης, ο Συντονιστής Δ/ντής Νευρολογικού Τμήματος Γ.Ν Αθηνών "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ε.Ε.Σ." και Δρ. Παν/μίου Αθηνών και Γλασκώβης Θωμάς Θωμαΐδης, η Ορθοπαιδικός Χειρούργος Γ.Ν. Αττικής "ΚΑΤ" και Δρ. Παν/μίου Πατρών Ευγενία Παπαδάκου και η Συντονίστρια Δ/ντρια Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ν. Λακωνίας Καλλιόπη Ρηγάκη.

Συνέντευξη του Αν Υπουργού Υγείας και υπoψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία, Λ. Γρηγοράκου, στο Fly Fm 89,7Πηγή
www.flynews.gr

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Συνέντευξη του Αν.Υπουργού Υγείας και υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία, Λ Γρηγοράκου, στο Newsbomb.gr

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που σήκωσαν το βάρος της συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, κατέχοντας κυβερνητικές θέσεις, όπως του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. 

Με παρεμβάσεις για κεντρικά πολιτικά ζητήματα, έχοντας πάντα την ευθύνη των λόγων του, ο κ. Γρηγοράκος προέβλεψε τη μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν ακόμη δεν είχε ανοίξει επισήμως η συζήτηση, ενώ είχε θέσει στο τραπέζι και την ανάγκη δημιουργίας μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με άξονα το σταθεροποιητικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα διεξάγει έναν εντατικό προεκλογικό αγώνα στην περιφέρειά του, τη Λακωνία, όπου εκλέγεται βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ από το 2000. Παρά το γεγονός ότι πολιτεύεται σε έναν παραδοσιακά «γαλάζιο» νομό, και έχοντας να αντιμετωπίσει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γρηγοράκος πιστεύει ότι «οι Λάκωνες έχουν υψηλή την αίσθηση του εθνικού συμφέροντος», ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών να αποφευχθεί ο κίνδυνος της ακυβερνησίας, αναδεικνύοντας το κόμμα του σε υπεύθυνο και σταθεροποιητικό παράγοντα ως προς τη διακυβέρνηση της χώρας.

Συνέντευξη στη Διονυσία Προκόπη

- Ποιος είναι ο εκλογικός στόχος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου; Θεωρείτε ότι θα υπάρξουν σημαντικές απώλειες προς το κόμμα του Γ. Παπανδρέου;
Επιδίωξή μας είναι το ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί τρίτη δύναμη στη νέα Βουλή. Ως εκ τούτου, η ψήφος στο κόμμα μας είναι πολλαπλώς χρήσιμη και απαραίτητη.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ο Αν. Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Λ. Γρηγοράκος, στην παράδοση ασθενοφόρου στο Κ.Υ Νεάπολης


17/01/2015
Ένα νέο σύγχρονο ασθενοφόρο παραδόθηκε το Σάββατο 17/01/2015 , στο Κέντρο Υγείας της Νεάπολης, από τον Αν. Υπουργό Υγείας και υποψήφιο Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Στην τελετή παράδοσης μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: Μανώλης Αντωνάκος - πρώην Αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ, Παναγόπουλος Δημήτριος – Διοικητής Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων Γ.Ν. Λακωνίας, Τάντουλος Αντώνης – Δ/ντης Κ.Υ Νεάπολης, Λιάρος Χαράλαμπος – Δήμαρχος Ελαφονήσου, Αλεβίζου Σταυρούλα – υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Ελαφονήσου, Κουτσονικολής Χαράλαμπος – Αντιδήμαρχος Δήμου Μονεμβασίας, Γεωργουδής Ιωάννης – Πρόεδρος Δημ. Ενότητας Νεάπολης, Κοκκινάκης Παναγιώτης – πρώην πρόεδρος κοινότητας Νεάπολης.

Οπτικοακουστικό Υλικό από τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Καστορείου

Ο Αν. Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Λ. Γρηγοράκος, με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κκ Ευσταθίου και παρουσία πλήθους επισήμων αλλά και πολιτών της ευρύτερης περιοχής, εγκαινίασε το Κ.Υ Καστορείου.
Το εν λόγω Κέντρο Υγείας θα λειτουργήσει με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και θα παρέχει ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους των βόρειων Δήμων της Λακωνίας.

Βίντεο:


Φωτογραφίες:Φωτογραφικό υλικό από την ομιλία του Αν. Υπουργού Υγείας και υποψήφιου Βουλευτή Λακωνίας Λ. Γρηγοράκου, στο Επιμελητήριο Λακωνίας στο Γύθειο.

16/01/2015


Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Ο Αν. Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Λ. Γρηγοράκος, στα εγκαίνια του Κ.Υ Καστορείου.

Με κάθε επισημότητα εγκαινιάστηκε την Κυριακή (18/01/2015) το πρωί το Κέντρο Υγεία Καστορείου χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κκ Ευσταθίου και πλήθος επισήμων αλλά και πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Σε ένα νέο ανακαινισμένο κτήριο στην είσοδο του χωριού οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πλέον το δικό τους Κέντρο Υγείας το οποίο θα λειτουργεί ως αποκεντρωμένη μονάδα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Παράλληλα συνιστώνται και επιπλέον θέσεις ειδικευμένων ιατρών και παραϊατρικού προσωπικού για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά στο μέλλον.

Στο νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) Καστορείου υπάρχουν ηλεκτρικά μηχανήματα, απαραίτητος τεχνολογικός εξοπλισμός , γραφεία και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για τη λειτουργία του.

Καθοριστική ήταν η συμβολή του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Γρηγοράκου Λεωνίδα. Μεγάλη η συμβολή της 1η Υ.ΠΕ για την συνδρομή της στον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας ενώ χαιρετισμό έκαναν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καστορείου Γιώργος Οικονομάκης, ο πρόεδρος του Π.Σ και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Μπάμπης Σκούρος, Ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, ο Αναπληρωτής Διοικητής 6ης Υ.ΠΕ Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, Ο Υποψήφιος Βουλευτής Θανάσης Δαβάκης και ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Συνέντευξη του Αν. Υπουργού Υγείας και υποψηφίου βουλευτή Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Λ. Γρηγοράκου, στον Alpha 98,9 FM

Ο Αν. Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ -  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 FM και στην Γιάννα Παπαδάκου.

Ηχητικό:

Συνέντευξη του Αν. Υπουργού Υγείας και υποψηφίου βουλευτή Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Λ. Γρηγοράκου, στον Αντέννα Ν. Ελλάδας.

07.01.2015

Συνέντευξη του Αν. Υπουργού Υγείας και υποψηφίου βουλευτή Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Λ. Γρηγοράκου, στον Αντέννα Ν. Ελλάδας.

Ηχητικό:

Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Οπτικοακουστικό υλικό από την κεντρική ομιλία του Αν. Υπουργού Υγείας, Λ. Γρηγοράκου στη Σπάρτη

03.01.2015


Το Σάββατο 03.01.2015 πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Αν.Υπουργού Υγείας Λ. Γρηγοράκου στη Σπάρτη. Στην εκδήλωσε μίλησε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος.
Επίσης ανακοινώθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία με τους υποψηφίους να απευθύνουν χαιρετισμό.