ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Σημεία συνέντευξης βουλευτή νομού Λακωνίας και Γραμματέα Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου στο Mega και τους δημοσιογράφους Δ. Οικονομέα και Γ. Καμπουράκη – Σάββατο 29.08.2015Σημεία συνέντευξης  βουλευτή νομού Λακωνίας και Γραμματέα Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου στο Mega και τους δημοσιογράφους Δ. Οικονομέα και Γ. Καμπουράκη – Σάββατο 29.08.2015 


Σχετικά με το Γιώργο Παπανδρέου
Η μοναδική προσφορά του Γιώργου Παπανδρέου είναι να αφήσει το κόμμα να ενωθεί, δηλαδή να διορθώσει το λάθος που έκανε τον Ιανουάριο. Το ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια του διαλόγου για την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς συζήτησε με την ΔΗΜΑΡ, τους 58, αλλά καμία ομάδα δεν έβαλε όρους στο ΠΑΣΟΚ. Ο μόνος που έβαλε όρους είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ τον έκανε βουλευτή, υπουργό, πρόεδρο και πρωθυπουργό, και πρέπει να αφήσει το ΠΑΣΟΚ να ενωθεί. Ο ίδιος ευθύνεται που το ΠΑΣΟΚ καταβαραθρώθηκε στις 25 Ιανουαρίου, διότι το ΠΑΣΟΚ θα ήταν τρίτο κόμμα αν είχε αθροίσει το αποτέλεσμα τις διάσπασης.
Σχετικά με την αναγκαιότητα των εκλογών
Δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές, το απέδειξαν οι δημοσκοπήσεις. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι να δημιουργηθούν δουλειές, να καταπολεμηθεί η ανεργία, να σταθεί στα πόδια της η οικονομία. Το μόνο που δεν χρειαζόταν ήταν οι εκλογές. Η απόδειξη είναι οι δημοσκοπήσεις, τις οποίες, εγώ προσωπικά, τις πιστεύω διότι το ΠΑΣΟΚ έφτασε από το 44% στο 4,67 και ποτέ καμία δημοσκόπηση δεν το αμφισβήτησε. Δεν είναι σωστό να  πιστεύουμε τις δημοσκοπήσεις όταν μας συμφέρει και όταν δεν μας συμφέρει δεν τις πιστεύουμε.
Αναφορικά με το προεκλογικό τοπίο
Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας, όπως μέχρι σήμερα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Στην συνέντευξη του ο πρωθυπουργός χαμογελούσε, και αναρωτιέται γιατί; Μήπως πέτυχε κάτι αυτούς τους επτά μήνες; Τι πέτυχε τα capital controls; Την διάλυση της οικονομίας και της παραγωγικής βάσης, την διάλυση της υγείας, τι έκανε ο κ. Τσίπρας από όλα αυτά που έλεγε πριν από τις εκλογές σχετικά με το μνημόνιο – αντιμνημόνιο.
Η διαφορά νέου – παλιού
Ο κύριος Τσίπρας έφυγε από το μνημόνιο – αντιμνημόνιο και πήγε στο νέο – παλιό. Ποιο είναι το νέο; Να μας κάνει Βενεζουέλα, αυτό είναι το νέο; Ότι αντιτίθεται στην ευρωπαϊκή ενοποίηση είναι το νέο; Ο κ. Τσίπρας επί 5 χρόνια που μας έβριζε δεν είχε καταλάβει ότι η Ε.Ε είναι μια παγκόσμια δύναμη και μια παγκόσμια οικονομία που δεν αλλάζει η δομή της εύκολα. Ο κύριος Τσίπρας ισχυρίζεται ότι δεν είχε καταλάβει ότι ο νότος είναι τόσο αδύναμος. Τώρα το κατάλαβε στην πλάτη της ελληνικής οικονομίας; Οι ιδεοληψίες είναι το νέο, ή η καινοτομία; Και τώρα θέλει να διώξει το παλιό και να φέρει το νέο. Επτά μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ήταν το πιο παλιό και συντηρητικό. Ποια καινοτομία έφερε; Όλο θα, θα, θα, από θα, χορτάσαμε.
Για τις επιλογές Τσίπρα
Ποιος έκανε την επιλογή, του κ. Λαφαζάνη, της κας. Κωνσταντοπούλου και του κ. Βαρουφάκη; Αυτό είναι το καινούργιο; Καινούργιο είναι να προσλαμβάνω στο δημόσιο και να είμαι κράτησής, το 2015 σε μια παγκόσμιοποιημένη οικονομία; Το καινούργιο δεν είναι στην ηλικία, αλλά στο μυαλό, στην καινοτομία και το ιδεολόγημα. Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έκανε κακό στην Ελλάδα. Ο κόσμος είχε κουραστεί από εμάς, έπρεπε να έρθει κάτι άλλο, γιατί εμείς είχαμε κάνει πολλά λάθη. Καλά έκανε ο κόσμος και έδωσε την ευκαιρία σε κάτι άλλο, γιατί πρέπει να αλλάζουν όσοι κατέχουν την εξουσία, πρέπει να δίνεται η ευκαιρία και σε άλλα κόμματα, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο και αυτές τις συνθήκες.

Για την λειτουργία της βουλής
Χάθηκε η δημοκρατία μέσα στην βουλή. Έφτιαξαν ένα γκέτο μέσα στην βουλή για να έχουν κάποιοί ένα μικρόφωνο να μιλάνε και να κάνουν μαθήματα, λες και εκείνοι είναι δημοκράτες και εμείς δεν είμαστε. Ο φόβος και ο τρόμος μέσα στην βουλή. Εμένα προσωπικά δεν με τρομοκράτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά για ρωτήστε και τους εργαζομένους στην βουλή, να κάνετε ένα γκάλοπ μέσα στην βουλή για την άποψη των εργαζομένων για την πρόεδρο της βουλής.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ PARAPOLITIKA FM 90,1, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΕΛΛΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ PARAPOLITIKA FM 90,1,
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ  «ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ»
ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΕΛΛΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Κ. Κοντογεώργη: Κύριε Γρηγοράκο, πως είναι το κλίμα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ; Δώστε μας μια εικόνα. Πως είναι τα πράγματα;
Λ. Γρηγοράκος: Το κλίμα είναι καλό, ενωτικό, αγωνιστικό.

Κ. Κοντογεώργη: Θέλω να μου πείτε, όπως ακούσαμε και από τον συνάδελφο τον Γιάννη Αντύπα, πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να συμπορευθεί το ΚΙΔΗΣΟ με το ΠΑΣΟΚ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν τα βρήκανε ο κύριος Παπανδρέου με την κυρία Γεννηματά. Είναι κοινή η κάθοδος του ΠΑΣΟΚ με την Δημοκρατική Αριστερά απ’ ότι άκουσα. Ήθελα να σας ρωτήσω εσάς, σε περίπτωση που κάποια στελέχη από το ΚΙΔΗΣΟ - παπανδρεϊκά στελέχη να το πω έτσι - θέλουν να συμπορευτούν με εσάς. Εσείς από την πλευρά σας, στην Χαριλάου Τρικούπη, το ΠΑΣΟΚ, τι θα κάνετε;
Λ. Γρηγοράκος: Ανοιχτές πόρτες, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Είναι παλαιοί σύντροφοί μας, είναι παλαιοί φίλοι μας και εμείς στο συνέδριο μας πήραμε μια απόφαση συγκεκριμένη και δεν θέλω να επανέλθω σε αυτό. Θεωρούν κάποιοι - και δεν ξέρω για ποιο λόγο - ότι εγώ είμαι κάποιος ο οποίος αποτρέπει μια τέτοια συνεργασία. Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση, πιστεύω ότι η προσφορά του Γιώργου Παπανδρέου στη Δημοκρατική Παράταξη - γιατί δεν μιλάμε πλέον για το ΠΑΣΟΚ μόνο, το ΠΑΣΟΚ πια συμπορεύεται με άλλα κόμματα της Κεντροαριστεράς - θα είναι η επιδίωξή του να ενωθεί το ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα είναι για μένα η καλύτερη του προσφορά. Οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχει ο Γιώργος με το ΠΑΣΟΚ - ο οποίος θεωρώ ότι είναι κομμάτι του ΠΑΣΟΚ – ας τη λύσουμε μετεκλογικά. Επιμένω σε αυτό. Ας τη λύσουμε μετεκλογικά. Αυτή την στιγμή, πιστεύω ότι η Δημοκρατική Παράταξη πρέπει να πάει ενωμένη.

Κ. Κοντογεώργη: Πάντως, η κυρία Γεννηματά και το περιβάλλον της – και εσείς το ξέρετε σίγουρα -  θέλει να ανανεωθούν τα ψηφοδέλτια με νέα πρόσωπα, να έρθει καινούργιος κόσμος και να ανασυγκροτηθεί πραγματικά και ουσιαστικά το κόμμα.
Λ. Γρηγοράκος: Συμφωνώ μαζί της και είμαι μαζί της.

Κ. Κοντογεώργη: Κάτι τέτοιο γίνεται όταν επανέρχονται παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παλαιά πρόσωπα;
Λ. Γρηγοράκος: Σε αυτή την συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τις πολυτέλειες αυτές που λέτε. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι τα όποια κομματικά ζητήματα θα πρέπει να τα λύσουμε μετεκλογικά. Θα πρέπει να πάμε ενωμένοι σε εκλογές και μετά να λύσουμε τα προβλήματά μας. Να μπούμε σε μια αίθουσα και να βγάλουμε τα μαχαίρια όλοι εναντίον όλων, αν χρειαστεί. Αλλά αυτή την στιγμή προέχει το ΠΑΣΟΚ να πάει ενωμένο και δυνατό μαζί με την Δημοκρατική Παράταξη. Η Δημοκρατική Παράταξη πρέπει να είναι ενωμένη ούτως ώστε να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές μας.

Κ. Κοντογεώργη: Αυτό πως θα γίνει κύριε Γρηγοράκο; Θα πάτε ενωμένοι αλλά τι θα πείτε στον κόσμο; Ποιο είναι το στίγμα; Τι μπορεί να πει η Δημοκρατική Παράταξη στον κόσμο για να τον επαναφέρει;
Λ. Γρηγοράκος: Ο κύριος Τσίπρας αυτή την στιγμή λέει πάρα πολλά ψέματα στον ελληνικό λαό. Δημόσια ομολόγησε ότι άλλα έλεγε παλαιά. Για επικοινωνιακούς λόγους. Και το ξέρει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι αυτό της επικοινωνίας. Ενώ έχει αφήσει πίσω του κομμάτια και θρύψαλα, όχι μόνο στο κόμμα του αλλά στην κοινωνία με την ανεγξέλεκτη περιπέτεια στην οποία έχει βάλει τον ελληνικό λαό τους τελευταίους επτά μήνες και δημιούργησε οικονομικό και πολιτικό χάος. Θέλει ο κύριος Τσίπρας πάλι να μας πείσει ότι εκείνος είναι το νέο και το καινούργιο και ότι εμείς είμαστε το παλαιό. Εγώ θέλω να υπενθυμίσω στον κύριο Τσίπρα, ότι το παλαιό δεν έχει σχέση με την ηλικία. Και θέλω να πω στον Τσίπρα ότι το νέο μπορεί να υπάρχει ενσαρκώνοντας παλαιές ιδέες. Αυτό είναι το νέο που είπε ο κύριος Τσίπρας. Το νέο μπορεί να συνυπάρχει με ιδεοληψίες. Μήπως αυτό το νέο του κυρίου Τσίπρα αντιστρατεύεται την ευρωπαϊκή ενοποίηση; Μήπως αυτό το νέο αντιστρατεύεται και επιστρατεύεται - και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ή δεν το έχουν πει – τη δημοσιονομική εξυγίανση με το να κάνουν προσλήψεις και να φέρνει την οικογενειοκρατία από το παράθυρο; Mήπως αυτό το νέο που προσφέρει ο κύριος Τσίπρας  είναι ένα κρατισκιστικό μοντέλο στην οικονομία; Μήπως το νέο που φέρνει ο κύριος Τσίπρας είναι η ενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας και των ιδιωτικοποιήσεων; Μήπως αυτό το νέο που προσβλέπει ο κύριος Τσίπρας έχει σχέση με το μοντέλο της Βενεζουέλας; Εγώ λέω λοιπόν ότι αυτό δεν είναι νέο. Εγώ προσωπικά στον κύριο Τσίπρα δεν του επιτρέπω να με λέει γέρο.

Κ. Κοντογεώργη: Κάπου εδώ θα κλείσουμε. Κύριε Γρηγοράκο, σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν μαζί μας.
Λ. Γρηγοράκος: Και εγώ. Να είσαστε καλά και εσείς και όλοι οι ακροατές σας. Σας ευχαριστώ!Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Παρέμβαση Λεωνίδα Γρηγοράκου, στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ε.Ρ.Τ και στην δημοσιογράφο Ευγενία Μπαλτατζή - 28.08.2015

https://www.youtube.com/watch?v=Fxr7PE_Bwb4&feature=youtu.be

“ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ”

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Ε. Μπαλτατζή: Κύριε Γρηγοράκο το ΚΙΔΗΣΟ χωράει στο ΠΑΣΟΚ;
Λ. Γρηγοράκος: Θα συμφωνήσω με τον Θόδωρο Μαργαρίτη, μέχρι το σημείο που τον άκουσα, γιατί πιστεύω, ότι μιλούσατε αρκετή ώρα μαζί του. Μετά τα χθεσινά, δεν νομίζω ότι υπάρχει πια δυνατότητα.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Επιστολή του βουλευτή Λακωνίας και Γραμματέα της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου στους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών για την καθυστέρηση της καταβολής αποζημιώσεων στους κατοίκους των Βάτικων‏


Δήλωση του Βουλευτή Λακωνίας & Γραμματέα Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου σχετικά με την απαντητική επιστολή του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας/Υπ.Εσωτερικών κ. Τ. Μαυρόπουλου προς τον Δήμαρχο Μονεμβασίας,καθώς και την επιστολή του Δημάρχου Μονεμβασίας προς τον Υπ.Εσωτερικών σχετικά με την μη αποζημίωση και αποκατάσταση των ζημιών από την πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή των Βατίκων.


Αθήνα, 26 Αυγούστου 2015

Με αφορμή την επιστολή που κοινοποίησε στον Βουλευτή Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρ. Τριχείλης, μετά την απάντηση που έλαβε από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Τ. Μαυρόπουλο, ο κ. Γρηγοράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με θλίψη και οργή διαπιστώνω ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει να αδιαφορεί  για την πυρόπληκτη  περιοχή των Βατίκων. Σήμερα συμπληρώνονται 40 ημέρες από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε το νομό Λακωνίας και, παρά τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις των κυβερνητικών στελεχών, δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια, δεν έχουν δοθεί αποζημιώσεις στους Βατικιώτες ούτε έχουν γίνει αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή.

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Δήλωση βουλευτή Λακωνίας, Λεωνίδα Γρηγοράκου σχετικά με τις δηλώσεις του απερχόμενου υπουργού υγείας κ. Π. Κουρουπλή - Κυριακή 23.08.2015

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Κ. Λ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, Κ. Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Αθήνα, 23 Αυγούστου 2015

Ο απερχόμενος Υπουργός Υγείας, κύριος Παναγιώτης Κουρουμπλής, λίγες μέρες πριν τις επικείμενες εκλογές προσπαθεί να εξωραΐσει την κυβερνητική ανεπάρκεια και αποτυχία στο κρίσιμο και ευαίσθητο χώρο της Υγείας. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι εδώ και επτά μήνες τα προβλήματα στο χώρο αυτό έχουν διογκωθεί, δημιουργώντας ένα καθεστώς ασφυξίας και πρωτοφανών αδιεξόδων. Η απειρία, οι ερασιτεχνισμοί, οι αυτοσχεδιασμοί, η επιχειρησιακή και πολιτική ανικανότητα συνθέτουν μια μελανή εικόνα στην Πρωτοβάθμια Υγεία, στα Νοσοκομεία, στο Φάρμακο.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Συνέντευξη γραμματέα Κ.Ο ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Λακωνίας, Λεωνίδα Γρηγοράκου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 fm και την δημοσιογράφο Μ. Κόντου, Πέμπτη 20.08.2015

https://www.youtube.com/watch?v=svt5bzmSXkc&feature=youtu.be

Σημεία συνέντευξης γραμματέα Κ.Ο ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Λακωνίας, Λεωνίδα Γρηγοράκου στην στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 fm και στην δημοσιογράφο Μ. Κόντου, Πέμπτη 20.08.2015

Ανησυχώ για την οικονομική κατάσταση της χώρας,  διότι εφόσον πάει σε εκλογές θα υπάρξει αποσταθεροποίηση.
Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές, πρέπει να πάρει μπροστά πάλι η παραγωγική μηχανή.
Αν κάθε λίγο, όποτε παρουσιάζεται ένα πρόβλημα πηγαίνουμε σε εκλογές, τότε κάθε μήνα θα κάνουμε εκλογές.

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Ερώτηση Λεωνίδα Γρηγοράκου σχετικά με την απαράδεκτη κωλυσιεργία της εφαρμογής του νόμου για την ιθαγένεια.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αθήνα, 20 Αυγούστου 2015
Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
Προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κύριο Νίκο Βούτση
ΘΕΜΑ: «Απαράδεκτη κωλυσιεργία της εφαρμογής του νόμου για την ιθαγένεια»
Σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις πρότειναν νομοσχέδια στη Βουλή και εφόσον αυτή συμφωνούσε οι υπουργοί εφάρμοζαν τους ψηφισθέντες νόμους.

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Συνέντευξη του Γραμματέα της Κ.Ο ΠΑΣΟΚ και βουλευτή νομού Λακωνίας, Λεωνίδα Γρηγοράκου στον Ρ/Σ Alpha 989 και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αλφιέρη - Τετάρτη, 19.08.2015

http://www.alpha989.com/LivePlayer.aspx?a_id=1346&intrv=72318


Μπορείτε να παρακολουθείσετε την συνέντευξη πατώντας πάνω στην εικόνα 


Σημεία συνέντευξης του Γραμματέα της Κ.Ο ΠΑΣΟΚ και βουλευτή νομού Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου στον Ρ/Σ Alpha 989 και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αλφιέρη