ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στην εκπομπή “Σήμερα” (ΣΚΑΪ). Πέμπτη, 15/11/2018


Σημεία παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της ΔΗ.ΣΥ. στην εκπομπή “Σήμερα” (ΣΚΑΪ)


Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018


Ο φθόνος του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές που ενσάρκωσε και υλοποίησε ο Κώστας Σημίτης
Η συκοφαντία του Κώστα Σημίτη και η εφαρμογή του δόγματος Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρά θέμα φθόνου, ζήλιας και μίσους για τις πολιτικές που εκείνος ενσάρκωσε και υλοποίησε ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το αποτύπωμα του Κώστα Σημίτη είναι ορατό (το ευρωπαϊκό κεκτημένο) και δεν μπορεί να το διαγράψει καμία άθλια σύμπραξη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που είναι ταυτισμένη με τα διάφορα οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν το ΠΑΣΟΚ για να το εξαφανίσουν. Γι΄ αυτό κάνω έκκληση στους ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς να μην ακούσουν τον ακραίο λαϊκιστή, κ. Τσίπρα και να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο. Είναι πρωτάκουστο ο Πρωθυπουργός της χώρας να συκοφαντεί τον χώρο στον οποίο βρίσκονταν μέλη του Υπουργικού του Συμβουλίου και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του



Σε κλίμα διχαστικό η προεκλογική περίοδος
Θεωρώ ότι μέχρι τις εκλογές το κλίμα θα είναι άκρως διχαστικό. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει που να σταθεί. Θα στηριχθεί μόνο στην σκανδαλολογία και στην σπίλωση πολιτικών αντιπάλων. Είναι ο άνθρωπος που επί τέσσερα χρόνια δεν έχει κάνει κανένα έργο. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να στήνει πολιτικές “παράγκες”. Ο κ. Σκουρλέτης εξάλλου παραδέχτηκε δημοσίως χθες ότι το κόμμα του έχει “παράγκα” στη Νέα Δημοκρατία και αυτό είναι πρωτόγνωρο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να πάρουν θέση. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν που πιστεύει ότι θα πάρει την εξουσία χωρίς αντιπολίτευση και που μπορεί να “τα έχει βρει” με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Ας κοιτάξει ο κ. Μητσοτάκης ποιοι είναι καραμανλικοί στο Υπουργικό Συμβούλιο και ποιοι υπονόμευσαν το μέλλον της χώρας.