ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας ΔΗ.ΣΥ. στο ρ/σ Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7 fm και τη δημοσιογράφο Βίκυ Μιχέλη. Πέμπτη, 22/11/2018


Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας ΔΗ.ΣΥ. στο ρ/σ Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7 fm και τη δημοσιογράφο Βίκυ Μιχέλη


Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018


Το σκληρό παιχνίδι της κυβέρνησης
Το Μαξίμου είναι μια παρέα αμοραλιστών, που παίζει ένα σκληρό παιχνίδι, για να μπορέσει κάποια στιγμή να φύγει από τη μέγγενη της απαξίωσης. Στις εκλογές θεωρώ ότι θα απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους, διότι ο ελληνικός λαός τους αξιολόγησε. Στον πανικό τους, προσπαθούν να φέρουν την ιεραρχία της Εκκλησίας σε ρήξη με τον κλήρο, να σπείρουν διχόνοια στον λαό, να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα, λεηλατώντας τη μεσαία τάξη και δίνοντας μικροεπιδόματα στον ελληνικό λαό. Οι μάρτυρες “ξεφυτρώνουν” κάθε φορά που υπάρχει κάτι, που φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση. Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μέσα σε τριάμισι χρόνια, που έστησαν στον τοίχο με ανυπόστατες κατηγορίες τρεις πρώην Πρωθυπουργούς και μεγάλο αριθμό πρώην υπουργών, δεν έκαναν το αυτονόητο και θεσμικά επιβαλλόμενο: δεν έστειλαν αμελλητί τη δικογραφία για απιστία, που αναφέρεται στους τρεις πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, στη Βουλή, όπως επιβάλλεται από το Σύνταγμα. Η Δικαιοσύνη οφείλει να ακούει και να μην είναι μονόφθαλμη. Να μην παραδίδει στη δημοσιότητα η κ. Ξένη Δημητρίου μόνο τους φακέλους εκείνους που βολεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ.


Χωρίς όραμα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
Σαν γιατρός, γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Υγείας. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει απαξιωθεί. Χρειάζεται πλέον μια άλλη φιλοσοφία. Η ανεπάρκειά του, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές, είναι πολύ μεγάλη. Οι κυβερνώντες όμως, δυστυχώς, δεν έχουν κανέναν όραμα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς να σπιλώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε χθες στη Βουλή κατακρεουργεί τις δημόσιες επενδύσεις και δεν αφήνει τίποτα όρθιο στη χώρα. Ύστερα από τριάμισι χρόνια στο πηδάλιο της εξουσίας, το μόνο που έχει να επιδείξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η υπερφορολόγηση όλων. Τη τελευταία διετία, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν κλείσει. Το τραπεζικό σύστημα δεν μπορεί να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η χώρα είναι εκτός αγορών και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα “βράχια”.