ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Συνέντευξη παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον ρ/σ Alpha 989 fm και το δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό. Τετάρτη, 14/11/2018


Συνέντευξη παρέμβασης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον ρ/σ Alpha 989 fm και το δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό



Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018



Ο φόβος κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ
Οι Συριζαίοι φοβούνται και έχουν τρομοκρατηθεί. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν τον χώρο της Κεντροαριστεράς, για να κρατηθούν στην εξουσία. Θέλουν να επιβιώσουν με αίμα. Προσπαθούν να επαναλάβουν το “βρώμικο '89”, αλλά δεν θα τους περάσει. Στην επαρχία δεν υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία κρατάει τα ποσοστά. Η ακροδεξιά είναι ενισχυμένη από διάφορα μικρά κομματάκια. Μην έχετε διλήμματα για το ποιος είναι ο κυρίαρχος από την αριστερά και την κεντροαριστερά. Ο λαός θα στραφεί ξανά προς την κεντροαριστερά.

Κομματάρχης ο Πρόεδρος της Βουλής
Κατά τη διάρκεια συζήτησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος αποδείχτηκε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ήμασταν μάρτυρες ενός διαλόγου μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Πρωθυπουργού. Ο Πρόεδρος της Βουλής, αντί να εφαρμόσει τον κανονισμό της Βουλής και να δώσει το δικαίωμα και στα υπόλοιπα κόμματα του Κοινοβουλίου να εκφραστούν, όπως ορίζει το Σύνταγμα, λειτούργησε ως σκληρός κομματάρχης. Η αθλιότητα του Βούτση ήταν πρωτόγνωρη διότι ευνοούσε τον δικομματισμό και τον διπολισμό. Όλη αυτή η προσπάθεια απέτυχε γιατί η κ. Γεννηματά ήταν πάρα πολύ καλή. Απάντησε και για τον κ. Σημίτη και για την σκανδαλολογία του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που στείλαμε πρώην στελέχη μας στην φυλακή, που φτιάξαμε ένα κόμμα καθαρό, ηθικά και οικονομικά. Όσο πλησιάζουμε τις εκλογές, το κλίμα αυτό θα ενταθεί όλο και περισσότερο.

Λασπολογία χωρίς αντίκρισμα
Η λασπολογία του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας αποδυναμώσει, θα μας κάνει πιο ισχυρούς. Στο χωριό μου λένε μια παροιμία, την οποία θα την παραφράσω: “ξερά πτύελα στον τοίχο δεν κολλάνε”. Μιλάνε για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, που δεν έχει τίποτα να κρύψει, που έκανε ισχυρή τη χώρα μπαίνοντας στην ευρωζώνη, που συνέβαλε στην ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πού έκανε όλα τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα. Τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχει σκάνδαλο. Η απάντηση του κ. Σημίτη ήταν αποστομωτική. Όλα στο φως. Δεν πρόκειται τα επαναληφθεί η ιστορία του 2012 με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Ταυτόχρονα, δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά γατί δεν μιλάει κανείς για τις υπόνοιες που έχει αφήσει ο πρώην συνεργάτης του Πρωθυπουργού, κ. Κοτζιάς γι΄ αυτά που έγιναν στο Υπουργικό Συμβούλιο και για τα λεφτά του Σόρος, για την αθλιότητα που γίνεται στην Υγεία και στην Παιδεία, για το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, για το ξεπούλημα του Θριάσιου Πεδίου από τον Σπίρτζη, για την κατάσταση στη Μόρια, για τα σκάνδαλα του Καμμένου με την πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, για τα σκάνδαλα της Υγείας και την υπερτιμολόγηση του φαρμάκου από τον Ξανθό και τον Πολάκη. Και για τόσα άλλα. Ας διερευνηθούν οι ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για όλα αυτά. Ας έρθουν στη Βουλή να μας απαντήσουν.