ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ALPHA989, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΦΙΕΡΗ - 07.09.2015




ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,
ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ALPHA989,
ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΦΙΕΡΗ
Κυριακή, 07.09.2015


Σχετικά με τον Τσίπρα
Ο κύριος Τσίπρας είναι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη - όπως είπε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - διότι δεν τηρεί τίποτα από όσα έχει πει. Περιμένουμε να δούμε τι θα τάξει πάλι προεκλογικά, διότι πέρυσι στη ΔΕΘ, έταξε τα πάντα, δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να τάξει, εκτός από ανάσταση νεκρών. Ο κύριος Τσίπρας δεν θέλει να κυβερνήσει, δραπετεύει από την πρωθυπουργία όπως έκανε ο Καραμανλής το 2009. Από την μια λέει ότι υπογράψαμε το μνημόνιο, αλλά από την άλλη λέει ότι δεν το πιστεύουμε και δεν θα το εφαρμόσουμε. Όταν δεν πιστεύεις κάτι στην ζωή σου ποτέ δεν το καταφέρνεις. Ο κύριος Τσίπρας νομίζει ότι οι Έλληνες είναι λωτοφάγοι. Επτά μήνες ο κύριος Τσίπρας έκανε ρουσφέτια, όπως η ΕΡΤ και η επαναπρόσληψη των καθαριστριών, άσχετα αν πρέπει να γίνουν, αλλά για την Ελλάδα τίποτα. Ο κύριος Τσίπρας έβαλε το κόμμα πάνω από την χώρα, ενώ το ΠΑΣΟΚ ακριβώς το αντίθετο, για αυτό το λόγο πληρώσαμε το μάρμαρο και βρεθήκαμε σε χαμηλά ποσοστά.


Αναφορικά με το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ
Είναι νωρίς να μιλάμε για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Τον τελευταίο καιρό κάτι δεν πάει καλά με τις δημοσκοπήσεις, θυμηθείτε τις εκλογές του Ιανουαρίου και το δημοψήφισμα. Η εκλογή της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η συμπόρευση με την ΔΗΜΑΡ του κύριου Θεοχαρόπουλου, έχει δώσει άλλο αέρα και δυναμική στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η δυναμική έχει αποτυπωθεί στα ψηφοδέλτια. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάει χειρότερα. Πιάσαμε πάτο και τώρα ανεβαίνουμε. Ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευτεί ξανά. Διεκδικούμε την τρίτη θέση για να βγάλουμε την χώρα από το αδιέξοδο. Από την μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων το ΠΑΣΟΚ θα έχει ένα μεγάλο ποσοστό.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου
Ο Γιώργος Παπανδρέου μας πλήγωσε πολύ τον Ιανουάριο. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τα στελέχη του αλλά η πληγή είναι πολύ μεγάλη. Το ΠΑΣΟΚ έκανε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο και πρωθυπουργό. Ας αφήσει τα στελέχη να επιστρέψουν διότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν. «Το γινάτι βγάζει μάτι», έτσι λένε στο χωριό μου και αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Τις όποιες εκκρεμότητες θα τις δούμε μετά τις εκλογές.