ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου - Τρίτη, 22.09.2015



Σημεία συνέντευξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, βουλευτή Λακωνίας, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου - Τρίτη, 22.09.2015

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=64410


Για την χαμένη ευκαιρία του Τσίπρα και την κυβέρνηση συνεργασίας
Ο Τσίπρας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία: να κάνει μια βαθιά τομή στο πολιτικό σύστημα. Έχασε αυτή την ευκαιρία από την στιγμή που έκανε πάλι συνέταιρο τον κ. Καμμένο. Ο Καμμένος είναι ένας συντηρητικός και ακροδεξιός πολιτικός που στα δύσκολα βρίσκει παραληρηματικά ιστορίες συνωμοσίας. Με ένα τέτοιο κόμμα δίπλα του δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να κάνει συνεργασίες. Οτιδήποτε πιο ακροδεξιό και συντηρητικό υπάρχει μετά την Χρυσή Αυγή, είναι οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος. Αυτό είναι το νέο και το προοδευτικό του ΣΥΡΙΖΑ;
Από την στιγμή που ο κ. Τσίπρας επέλεξε την συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να στηρίξει την κυβέρνηση.
Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ ανέπτυξε μια λαϊκιστική ρητορική, επανέφερε την λίστα Φαλτσιανί, ενώ δεν είχε κάνει τίποτα κατά την διάρκεια της θητείας της. Κάνω μια πρόταση: να προσληφθούν 200 – 300 εφοριακοί και να ελέγξουν την λίστα Λαγκάρντ ώστε σε ένα εξάμηνο να τελειώσει αυτή η υπόθεση.
Ο κ. Τσίπρας έχασε την ευκαιρία να αλλάξει το πολιτικό τοπίο της χώρας. Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης για τα επόμενα 30 χρόνια με μεταρρυθμίσεις στην υγεία, την παιδεία, την δημόσια διοίκηση και την φορολογία.
Εφόσον ο κ. Τσίπρας συνεχίσει να συνεργάζεται με τον κ. Καμμένος ο οποίος είναι ο δημόσιος υβριστής του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πιθανότητα να στηρίξουμε αυτή την  κυβέρνηση.