Λεωνίδας Γρηγοράκος

Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας - Υπ.Βουλευτής Λακωνίας Πασοκ
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου
«Έδωσα τον Όρκο του Ιπποκράτη και τον τηρώ σε κάθε τομέα της ζωής μου. Η ιατρική δεν είναι μόνο επιστήμη, είναι και στάση ζωής». «Υπήρξα πάντοτε δίπλα στον άνθρωπο, δίπλα σας και θα παραμείνω για όσο μου επιτρέψουν οι δυνάμεις μου»

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

16.09.2014 Συνάντηση Υπουργού Αναπληρωτή Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου με φορείς της Υγείας του νομού Λασιθίου






Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Τρίτη 16/09/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας υπό τον Υπουργό Αναπληρωτή Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο σχετικά με τα νοσοκομεία και την κατάσταση του χώρου της Υγείας στο νομό Λασιθίου.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εργασίας και τοπικός βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης, ο διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αντώνης Γρηγοράκης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δήμητρης Παπαγιαννίδης, οι Δήμαρχοι των Δήμων του Νομού, οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων, καθώς και εκπρόσωποι του Ιατρικού Νοσηλευτικού και Διοικητικού Προσωπικού.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Λ. Γρηγοράκος: “Νομίζω είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, τα είχαμε ξανασυζητήσει τα προβλήματα όταν είχαμε επισκεφθεί την Κρήτη. Ο Διοικητής της ΥΠΕ ήταν κατατοπιστικός, οι συνάδελφοί μου, βουλευτές Λασιθίου, τα προβλήματα τα γνωρίζουν πολύ καλά κι ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ μας έδωσε λύσεις πρακτικές και ουσιαστικές. Πιστεύω ότι -με την καλή διάθεση όλων μας- για τα προβλήματα του νομού Λασιθίου, τα οποία είναι πάρα πολλά θα δοθεί μια λύση. Λύση μόνιμη κι όχι προσωρινή. Θα έχουμε μια καλή προοπτική στο θέμα της στήριξης της Υγείας στο νομό. Αυτό θα γίνει με την στήριξη και των συναδέλφων και του Λασιθιώτη Υπουργού κ. Γ. Πλακιωτάκη Υφυπουργού Εργασίας, γιατί πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι, αφού το θέμα της Υγείας για μένα, δεν έχει χρώμα! Η Υγεία είναι πολύτιμο αγαθό, αχρωμάτιστο και πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας, όπως και κάνουμε για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.”
Φωτογραφίες