ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Παρουσίαση του βιβλίου του Αν.Υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου


Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Τρίτη 23/12/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο Μέγαρο της Παλαιά Βουλής έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου με τίτλο: «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αναπνευστική ανεπάρκεια και μηχανική αναπνοή. Πριν- κατά- μετά».
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η δικηγόρος- δημοσιογράφος Χρυσαυγή Ατσιδάκου και ομιλητές ο πρώην Υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Α’ Αθήνας Νέας Δημοκρατίας κ. Νικήτας Κακλαμάνης, η βουλευτής Άρτης ΣΥΡΙΖΑ κ. Όλγα Γεροβασίλη, η πρώην Υπουργός Παιδείας και πρώην Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαριέττα Γιαννάκου, ο πρώην Υπουργός Υγείας και βουλευτής Δωδεκανήσων ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κρεμαστινός και ο βουλευτής Α’ Αθήνας ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννης Πανούσης.
Η αίθουσα της Παλαιάς Βουλής δεν κατάφερε να χωρέσει το πλήθος των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλευρό του Αναπληρωτή Υπουργού, αφού ο αριθμός των παρευρισκόμενων ξεπέρασε τους 2.000.
Στην παρουσίαση παρέστησαν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φωκίδας Θεόκτιστος, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς επίσης ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος, η Υφυπουργός Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου, η Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας, ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Μιχελάκης, οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Πύρρος Δήμας, Χρήστος Γκόγκας, Βασίλης Οικονόμου, ο πρώην Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Κώστας Λαλιώτης, ο πρώην Υπουργός Υγείας Παρασκευάς Αυγερινός, ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης  Σήφης Βαλυράκης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Βρεττός, ο πρώην Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ντίνος Ρόβλιας, οι πρώην βουλευτές Ηλίας Καρανίκας, Δημήτρης Καρύδης, Μιχάλης Κατρίνης και Δημήτρης Λιντζέρης. Τον Αναπληρωτή Υπουργό τίμησαν επίσης με την παρουσία τους πλήθος καθηγητών, γιατρών, Διοικητών Νοσοκομείων και ΥΠΕ, συνεργατών και φίλων του από τη Λακωνία και όχι μόνο.
Ο κος Γρηγοράκος κατά τον χαιρετισμό του στο κλείσιμο της εκδήλωσης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την πολύ μεγάλη προσέλευση συναδέλφων του πολιτικών, συναδέλφων του γιατρών και φίλων του, ευχαριστώντας τους θερμά. Εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για όσους συμμετείχαν στη συγγραφή του βιβλίου και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο Λακωνικό λαό τον οποίο 15 χρόνια τώρα εκπροσωπεί σαν βουλευτής.


Βίντεο από την εκδήλωση

Φωτογραφίες