ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Συμμετοχή του Βουλευτή Λακωνίας και Γραμματέα Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λ.Γρηγοράκου στην εκπομπή 'Κοινωνία Ώρα Mega' 13/07/2015



Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τοποθετήσεις του κ.Γρηγοράκου από το 12:40 ακολουθώντας την εικόνα ή το παρακάτω σύνδεσμο από το αρχείο της εκπομπής.

Κοινωνία Ώρα Mega (Δευτέρα, 13.07.2015 με το Γιώργο Οικονομέα και το Δημήτρη Καμπουράκη)


Απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις του κ.Γρηγοράκου

(Από το 12:40)

-Εθνικός δρόμος: Στήριξη Πρωθυπουργού. Κυβέρνηση ισχυρή με ανθρώπους οι οποίοι θα μπορέσουν να διαπραγματευτούν και να υλοποιήσουν τα μέτρα.
-Βλέπω το ίδιο όνειρο  που το το είδα στη κυβέρνηση Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά. 
Οι άνθρωποι αυτοί, οι πιο κολλητοί φίλοι, οι πιο ιδεολογικά φίλοι ήταν αυτοί οι πρώτοι που σηκώθηκαν και έφυγαν.
Δε πρέπει να συμβεί το ίδιο και στο Τσίπρα.
-Αυτοί τη στιγμή το κεφάλαιο Τσίπρας δε πρέπει να το πετάξουμε. Είναι ο μοναδικός ο οποίος μπορεί να σχηματίσει μια κυβέρνηση με ανθρώπους οι οποίοι θα υλοποιήσουν το δύσκολο αυτό πρόγραμμα, τουλάχιστον να έχουμε μια ευκαιρία να βγούμε από αυτό το ασφυκτικό κλοιό.
-Χρειάζεται στήριξη από όλους. Χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι να είναι ικανοί που θα χειριστούν τη δύσκολη αυτή κατάσταση, εμείς αυτό θα το στηρίξουμε, θα στηρίξουμε τη κυβέρνηση.
-Δε μπορώ να φανταστώ αυτούς τους ανθρώπους που φύγανε από το ΠΑΣΟΚ και πήγανε εκεί για να στηρίξουν μια κυβέρνηση του Τσίπρα και κάνουν τα ίδια πράγματα λες και ζούμε σε ένα άλλο πλανήτη, δεν κατάλαβαν, δεν διδάχτηκαν από αυτά που έχει περάσει ο λαός τα τελευταία πέντε χρόνια.
-Πρέπει επιτέλους αυτή τη στιγμή, όλοι μαζί και οι 250, να πάμε μαζί και να δώσουμε τη μάχη για τη χώρα, εμένα δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα κόμματα αυτή τη στιγμή και ο κ.Τσίπρας θα πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσει το κόμμα του,αυτοί οι άνθρωποι που ήταν τόσο κοντά μαζί του τη Παρασκευή και του γύρισαν τη πλάτη και αυτό δε το περίμενα ποτέ. Περίμενα από ανθρώπους που ήταν μαζί του τόσα χρόνια πριν μπούμε στη Βουλή να έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, να έχουν παραδώσει την έδρα τους, να έχουν παραιτηθεί και να έχουν δώσει την ευκαιρία στο Πρωθυπουργό να περάσει τα μέτρα με όση μεγαλύτερη δύναμη μπορούσε, αυτό ήταν που μας έσωσε, 
-όπως επίσης θα πω και κάτι άλλο, και η χειραψία Μεϊμαράκη, και η τοποθέτηση Βενιζέλου, και η τοποθέτηση Γεννηματά, και η τοποθέτηση Θεοδωράκη, όλα αυτά μαζί ήταν τα όπλα με τα οποία πήγαμε γιατί είχε φροντίσει ο Βαρουφάκης και μια παρέα άλλων να έχουν διαρρήξει οποιοδήποτε πολιτικό ιστό υπήρχε στην Ευρώπη.