ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Δελτίο τύπου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λ.Γρηγοράκου Νομού Λακωνίας ενάντια στα νέα μέτρα των αγροτών


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.


20 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Πλήρη αντίθεση στα νέα βάρβαρα μέτρα ενάντια των αγροτών».
Το σύνολο των παραγωγικών δυνάμεων της Ελληνικής οικονομίας έχει πληρώσει ακριβά το μερίδιο του τα πέντε χρόνια της κρίσης. Οι αγρότες, η καρδιά της περιφέρειας έχει πληγεί βάναυσα από την κρίση. Τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση είναι η οριστική ταφόπλακα της αγροτικής οικονομίας. Ο φορομπηχτικός Αρμαγεδδών που ετοιμάζει να φέρει η κυβέρνηση με βρίσκουν εξολοκλήρου αντίθετο και δηλώνω ότι αύριο στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα κάνω ότι χρειάζεται ώστε να γίνει μια συνολική επαναδιαπραγμάτευση για το πακέτο μέτρων των αγροτών και να αντικατασταθούν με ισοδύναμα μέτρα.


Λεωνίδας Γρηγοράκος