ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Ο βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος παραχώρησε συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων και στην εκπομπή ‘Στα σημεία των καιρών’ (Βίκυ Μιχέλη) - Πέμπτη 13.08.2015

https://soundcloud.com/dimotikoradiofono/ovschpwyvkkl
Ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, παραχώρησε συνέντευξη στο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Στα σημεία των καιρών’ (Βίκυ Μιχέλη) σχολιάζοντας ότι «η χώρα βρίσκεται σε κώμα. Με μια δυσοίωνη πρόβλεψη, φοβάμαι πως αύριο το πρωί δεν θα υπάρχει κυβέρνηση.»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «δυστυχώς τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τεράστιο πρόβλημα και ο κ. Τσίπρας βάζει το κόμμα του μπροστά από τη χώρα» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει. Πρέπει με μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης να τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα του δύσκολου μνημονίου γιατί αλλιώς θα οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια σε εκλογές και έπειτα στη δραχμή, πράγμα που σημαίνει δυστυχία και καταστροφή.»