ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκο, για τη διαχείριση μολυσματικών αποβλήτων.Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Δευτέρα 01/12/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας με θέμα: Διαχείριση των μολυσματικών αποβλήτων με σκοπό την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.
Στην συνάντηση συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου, στελέχη των υγειονομικών περιφερειών και συνεργάτες του Υπουργού Αναπληρωτή. Στόχος η μέγιστη δυνατή διασφάλιση ασθενών και εργαζομένων.
Μετά από κατάθεση προτάσεων από όλες τις πλευρές, αποφασίστηκε η επικαιροποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου βάσει των αναγκών και των συνθηκών που υφίστανται στους χώρους Υγείας.

Η επικαιροποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου και των εσωτερικών κανονισμών διαχείρισης αποβλήτων στα Νοσοκομεία και τις υγεινομικές δομές της χώρας, αποτέλεσε κοινό τόπο όσων συμμετείχαν στη συνάντηση.