ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου για Δομές και εξοπλισμό Υγείας στη Λακωνία


Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Παρασκευή 19/12/2014 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Ενίσχυση Δομών και εξοπλισμού Υγείας στη Λακωνία
O Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος θα παραβρεθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του Κέντρου Υγείας Βλαχιώτη Λακωνίας. Ο κ. Γρηγοράκος, αρμοδιότητα του οποίου είναι το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) θα ολοκληρώσει την διαδικασία παράδοσης ενός ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Βλαχιώτη. Με το συγκεκριμένο όχημα καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου Ευρώτα. Η παράδοση του ασθενοφόρου θα γίνει παρουσία του Δημάρχου Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη, της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σπάρτης Ευδοξίας Παπαγεωργίου του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μολάων Δημήτρη Παναγόπουλου που συνέδραμαν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας καθώς και θεσμικών φορέων της περιοχής. Την διαδικασία υλοποίησης της Υπουργικής Απόφασης του Αν. Υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου για παραχώρηση οχημάτων στη Λακωνία συντόνισε από την θέση του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ ο κ. Μανώλης Αντωνάκος.

Την ίδια ημέρα στις 13.30 ο Αν. Υπουργός θα επισκεφθεί τον υπό σύσταση σταθμό του ΕΚΑΒ στους Μολάους. Στο νέο σταθμό θα διατεθεί την ίδια ημέρα μια σύγχρονη ειδική κινητή μονάδα για την εξυπηρέτηση των πολιτών τόσο του Δήμου Μονεμβασιάς όσο και της ευρύτερης περιοχής. Η διάθεση της Κινητής Μονάδας πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη περιοχή αφού μέχρι τώρα κινητή μονάδα διέθετε μόνο η Σπάρτη. Παράλληλα έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες για την ενίσχυση με το αναγκαίο προσωπικό.

Φωτογραφίες