ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Δήλωση του Αναπλ. Υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, για την απώλεια του υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ, Κωνσταντίνου Μόσχου.


Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Πέμπτη 4/12/2014
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Λεωνίδας Γρηγοράκος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το χαμό του Υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας- Θράκης, Κωνσταντίνου Μόσχου.
«Ο Κώστας Μόσχος διακρίθηκε για την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και την ακεραιότητά του ως Υποδιοικητής της 4η ΥΠΕ. Με τον Κώστα Μόσχο είχαμε συνεργαστεί για να λύσουμε τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας στην Βόρεια Ελλάδα. Ήταν ένας ευγενής άνθρωπος με έγνοια για τον συνάνθρωπο. Ο ξαφνικός χαμός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».