ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Οπτικοακουστικό υλικό από την επίσκεψη ομάδας εργασίας του Υπουργείου Υγείας με σκοπό τη διερεύνηση δυνατοτήτων για την ανάπτυξη Μ.Ε.Θ στο Νοσοκομείο Σπάρτης8.12.2014

Με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης μία ομάδα εργασίας του Υπουργείου Υγείας αποτελούμενη από: τον Υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας κο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, τον Υποδιοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας κο Σωτήρη Ζώτο, τον Διοικητή του Νοσοκομείου ΚΑΤ κο Ευάγγελο Βουμβουλάκη, την Υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμού" κα Νάγια Μητσάκη, τον τεχνικό σύμβουλο του Αν. Υπουργού Υγείας, κο Λεωνίδα Θωμάκο, και τον κο Κωνσταντίνο Λιόντο, πολιτικό μηχανικό.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων, η διαμόρφωση χώρου και υποδομών για την ανάπτυξη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Σπάρτης, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί τάχιστα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σημαντική δωρεά προς το Νοσοκομείο Σπάρτης του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου. Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο έργο που θα αναβαθμίσει τις δομές Υγείας στη Λακωνίας, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.  

Αναφορά σε ΜΜΕ