ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου

«Η ιατρική επιστήμη είναι για μένα ο βιωματικός μου χώρος. Μέσω αυτής προσπάθησα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, της προσφοράς στον άνθρωπο, στο κοινωνικό σύνολο. Με αυτήν διατήρησα ζωντανή και αυθεντική  τη σχέση μου με τον τόπο μου.

Με αυτήν  ακολούθησα τον δρόμο της πολιτικής. Άλλωστε,  βαθιά πεποίθησή μου είναι πως η ιατρική και η πολιτική οφείλουν να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη μέριμνα για τον πολίτη, για την κοινωνία.»

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Οπτικοακουστικό υλικό από την επίσκεψη ομάδας εργασίας, του Υπουργείου Υγείας, στο κτήριο που θα στεγάσει το Κ.Υ. Καστορείου.


07.12.2014
Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου Υγείας υπό τη καθοδήγηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, αποτελούμενη από: τον Υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας κο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, τον Υποδιοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας κο Σωτήρη Ζώτο, τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης κα Ευδοξία Παπαγεωργίου, τον Διοικητή του Νοσοκομείου ΚΑΤ κο Ευάγγελο Βουμβουλάκη, την Υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμού" κα Νάγια Μητσάκη, τον τεχνικό σύμβουλο του Αν. Υπουργού Υγείας, κο Λεωνίδα Θωμάκο, και τον κο Κωνσταντίνο Λιόντο, πολιτικό μηχανικό, επισκέφτηκε το κτήριο, στο οποίο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αρχίσει να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Καστορείου. Το εν λόγω Κέντρο Υγείας θα λειτουργήσει με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και θα παρέχει ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, των βόρειων Δήμων της Λακωνίας.